Röjsåg Jönköping

Röjsågar i Jönköping & Aneby

Vi har skräddarsydda röjsågar för skog och mark. Enkla och bekväma att använda och med mycket kraft. Beroende på motoreffekt och skärverktyg klarar de allt från röjning av stora gräsytor till utgallring av klena bestånd. Olika tillsatser, tillbehör och skärverktyg gör det enkelt för dig att med hög precision utföra dina arbetsuppgifter. Med en röjsåg, vare sig den är batteridriven eller bensindriven, är den otroligt smidig att använda. Om du ska använda en röjsåg i trädgården kan man ofta byta ut trimhuvudet så kan den fungera som trimmer också. Byt skärverktyg på din röjsåg när du ska gå från gräs till buskar eller från buskar till bestånd. En röjsåg är det perfekta verktyget i din arsenal!

Kom in till oss så hjälper vi dig med tips och rådgivning inför ditt köp!

Olika typer av röjsågar

Det finns många olika typer av röjsågar, för många olika ändåmål och behov. Den vanligaste typen är den vanliga bensindrivna röjsågen. Väljer man en bensindriven modell är det viktigt att man tänker på att använda sig av rätt bränsle. Alkylatbensin är mer skonsamt mot både dig och miljön, därför rekommenderar vi den typen av drivmedel för din maskin.

En annan typ av röjsåg är den batteridrivna. Dessa maskiner är mer miljövänliga samtidigt som den är lugnare och tystare att använda. Är du osäker på vilken typ av röjsåg som passar dig bäst är du välkommen in till oss så hjälper vi dig med vägledning i ditt val. Välkommen till Cederqvists!

röjsågar i jönköping

Köp röjsågar i Jönköping med omnejd!