motorsågar & röjsågar i jönköping

Motorsågar i Jönköping & Aneby

Den första motorsågen tillverkades redan 1926 och idag finns det många olika märken och en uppsjö olika modeller. Vad du ska välja beror på vad du ska använda sågen till och hur ofta. Vi har motorsågar för varje arbetsuppgift – från minsta kompaktsåg till den starkaste proffssåg. Vi säljer motorsågar från Husqvarna och Stihl eftersom vi strävar efter att våra kunder ska vara så nöjda som det bara går. Vi vet att de båda tillverkarna tillverkar maskiner och andra produkter utav högsta kvalitet. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få den motorsåg som passar deras behov absolut bäst. Kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt motorsåg för dina behov!

Underhåll och Service

För att din motorsåg ska hålla under en lång tid och behålla sin höga prestanda är det viktigt att man underhåller den efter varje användning och att man regelbundet lämnar in den på service hos en bra serviceverkstad. Vi erbjuder service för de flesta skog- och trädgårdsmaskiner och har lång erfarenhet av framförallt Husqvarnas maskiner. Välkommen in till oss, vi servar din motorsåg i Aneby!

Använd motorsågen säkert

Eftersom tekniken hela tiden går framåt är dagens motorsågar betydligt mer säkra att använda än de var förr, men trots det finns det mycket man bör tänka på för att undvika skador och olyckor när man använder sig av en motorsåg. Det är viktigt att man kontrollerar maskinen innan man använder den, för att säkerställa att allt fungerar som det ska innan man drar igång. Några saker man bör kolla på är exempelvis kedjans spänning samt att kedjan löper längs hela svärdet. Har man en motorsåg som drivs på el och behöver ha en sladd kopplad vid användning bör den vara inkopplad i en jordfelsbrytare. Är du osäker på hur du ska använda din motorsåg på ett säkert sätt hjälper vi dig gärna med tips och rådgivning!

Rätt säkerhetsutrustning

Det räcker inte med att bara veta hur man på bästa och säkraste sättet använder sin motorsåg. Det är också viktigt att man använder rätt typ av skyddskläder & säkerhetsutrustning när man ska använda motorsågen. Vi har full koll på hur en sådan här utrustning ska se ut och vad den ska innehålla.

Cederqvists Motorsågar Jönköping

Köp din motorsåg i Aneby, Jönköping hos oss!