Slide background

Handgräsklippare

Åkgräsklippare

Trimmers

Gräsklippare för alla trädgårdar

Trädgårdsskötsel ska vara roligt oavsett om man bor i Aneby eller Jönköping. Och roligt blir det om man har rätt gräsklippare och hjälpmedel. Hos Cederqvist i Aneby utanför Jönköping kan du hitta det mesta som gör trädgårdsarbetet till ett rent nöje. Att produkterna håller och är av bra kvalitet ska vara en självklarhet. Därför jobbar vi med starka och välrenommerade och varumärken inom gräsklippning och trädgårdsskötsel. Det är otroligt viktigt för oss att du ska vara helt nöjd efter ett besök hos oss och att din trädgård ska bli så fin som möjligt!

Gräsklippare

En bra gräsmatta kräver en bra gräsklippare. En gräsklippare som kan hantera allt ifrån släta gräsytor till branta sluttningar. Den ska vara smidig nog att även klippa gräset bra på svåråtkomliga ställen som runt buskar och träd. Vi erbjuder ett brett urval av gräsklippare med flera olika klipptekniker att välja mellan. Åkgräsklippare, fyrhjulsdriven gräsklippare eller elgräsklippare – vi hjälper dig finna den modell som matchar ditt behov. Rätt gräsklippare blir både din och trädgårdens bästa vän. Och kom ihåg att vi på Cederqvists i Aneby utanför Jönköping även kan hjälpa dig med tillbehör och service.

Åkgräsklippare

Trädgårdstraktorerna är trädgårdens arbetshästar som är utmärkta åkgräsklippare och konstruerade för alla slags uppgifter i trädgården. Med ett brett tillbehörssortiment finns det arbetsuppgifter för trädgårdstraktorn året om. Om du har en väldigt stor yta eller om du kanske har mark långt längs med en väg är en åkgräsklippare en otrolig hjälp när det är dags att klippa gräset.

Trimmer

Vi har också lätta trimmers som tar vid överallt där gräsklipparen går bet, till exempel längs murar, rabatter och staket, runt träd och buskar. Med riktig skärutrustning klipper de också utan problem mindre gräsytor. Trimmer finns både som batteridrivna men också drivna på bensin, fråga oss vilken som passar dig och ditt behov bäst så hjälper vi dig hitta den bästa trimmern för just dig.