Skyddskläder

Röjsågar

Motorsågar

motorsågar och röjsågar till skogen

Motorsågar och röjsågar för alla typer av arbetsuppgifter

Här i mörka Småland vet vi vad som gäller när vi pratar om hållbarhet och säkerhet i skogen. Man måste kunna lita på sina verktyg och vara trygg i sitt arbete. Därför har vi på Cederqvists valt ett utbud av produkter som verkligen kan leva upp till begreppet kvalitet. Vi finns i Aneby och har lång erfarenhet av alla trädgårds- och skogsmaskiner vare sig det bara ska klippas lite gräs i trädgården eller om större partier bestånd ska röjas i skogen.

Motorsågar

Den första motorsågen tillverkades redan 1926. Det finns många olika märken och en uppsjö olika modeller. Vad du ska välja beror på vad du ska använda sågen till och hur ofta. Vi har motorsågar för varje arbetsuppgift – från minsta kompaktsåg till den starkaste proffssåg. Vi säljer motorsågar från Husqvarna och Stihl eftersom vi strävar efter att våra kunder ska vara så nöjda som det bara går. Vi vet att de båda tillverkarna tillverkar maskiner och andra produkter utav högsta kvalitet. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få den motorsåg som passar deras behov absolut bäst.

Röjsågar

Vi har skräddarsydda röjsågar för skog och mark. Enkla och bekväma att använda och med mycket kraft. Beroende på motoreffekt och skärverktyg klarar de allt från röjning av stora gräsytor till utgallring av klena bestånd. Olika tillsatser, tillbehör och skärverktyg gör det enkelt för dig att med hög precision utföra dina arbetsuppgifter. Med en röjsåg, vare sig den är batteridriven eller bensindriven, är den otroligt smidig att använda. Om du ska använda en röjsåg i trädgården kan man ofta byta ut trimhuvudet så kan den fungera som trimmer också. Byt skärverktyg på din röjsåg när du ska gå från gräs till buskar eller från buskar till bestånd. En röjsåg är det perfekta verktyget i din arsenal!

Skyddskläder och utrustning

Tänk på att det är otroligt viktigt att skydda dig och de runtomkring dig när du arbetar med trädgårdsmaskiner. Vi har ett brett sortiment av skyddskläder, reservdelar och andra tillbehör. Originalprodukter som ger dig bästa möjliga hållbarhet och skydd. Du kan fortsätta jobba, utan bekymmer och med maximal effektivitet – i alla situationer.